Werkwijze

Werkwijze steigerbouw Groesbeek b.v.

Bent op zoek naar een steiger? Dan bent u bij Steigerbouw Groesbeek b.v. aan het juiste adres!

Wij leveren diverse steigers zoals gevelsteigers, rolsteigers, loopbruggen en trappentorens tegen een eerlijke betaalbare prijs.

U kunt bij ons een offerte aanvragen via de telefoon, e-mail of het contactformulier op onze website. Wij zullen naar aanleiding van uw aanvraag een afspraak met u inplannen en komen kijken op locatie. Tijdens deze afspraak bespreken we wat uw wensen zijn en denken we zoveel mogelijk met u mee om zo voor elk gewenst project een goed en veilig Steiger te kunnen monteren. 

Wij zullen na ons een vrijblijvende offerte opmaken en toesturen. Wanneer wij hier een akkoord voor ontvangen zullen wij de werkzaamheden inplannen op een datum die voor u het beste uit komt. 

Onze offertes en locatie bezoeken zijn altijd geheel vrijblijvend en gratis.

Vaak kunnen wij ook al vanaf foto’s en de door u geleverde maten al een goede richtprijs geven over wat een steiger ongeveer gaat kosten. wilt u later toch nog een offerte ontvangen, dan komen wij in sommige gevallen toch nog even langs op locatie. Dit is altijd vrijblijvend. 

Gevelsteigers van Layher verhuren wij niet los. Deze steigers worden altijd door onze ervaren en gecertificeerde bouwers van Steigerbouw Groesbeek bv op locatie geleverd en gemonteerd. Ook de demontage en het vervoer van onze Layher steigers word door ons voorzien.

Onze offerte prijzen zijn altijd inclusief montage, demontage, vervoer, en vier weken huur. Mocht u na vier weken de steiger nog steeds nodig hebben, dan kunt u in de offerte ook lezen wat de kosten hiervoor zijn. Demontage van de steiger gaat altijd in overleg met de huurder. Het Steiger zelf monteren of demonteren is niet toegestaan, hier hebben wij gecertificeerde steigerbouwers voor.

Geef altijd duidelijk aan bij uw offerteaanvraag welke werkzaamheden u gaat uitvoeren. Zo kunnen wij met u meedenken en de steigers aanpassen aan elk gewenst beroep. 

Rolsteigers zijn bij ons af te halen en kunt u zelf monteren en demonteren voor al uw kleine klussen in en rond uw woning. Mocht u willen dat wij deze monteren en demonteren en/of vervoeren dan is dit mogelijk. Onze ervaren en gecertificeerde bouwers van Steigerbouw Groesbeek bv helpen u hier graag mee. Geef bij de aanvraag duidelijk aan wat uw wensen zijn wat betreft montage, demontage en vervoer van de rolsteiger. Op deze manier kunnen wij een zo mogelijk mogelijke offerte doen. 

Heldere afspraken

Communicatie staat bij Steigerbouw Groesbeek bv hoog in het vaandel. Wij luisteren naar de wensen van onze klanten en zorgen dat het hele proces rondom de verhuur van de steigers flexibel voor u verloopt. Wij komen altijd onze afspraken na.

Het transport van het steigermateriaal verzorgt wij met eigen vervoer. zo dat alles netjes en op tijd op de juiste locatie wordt afgeleverd. Waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken op lange vertragingen of onzekere levertijden.

Steigerbouw Groesbeek bv werkt met de steigers van Layher, de grootste en de beste fabrikant van gevelsteigers binnen Europa. Wij kennen de steigers van Layher door en door. 

 

Regio's waar wij actief zijn

Voor elke regio leveren wij de juiste steigerbouw oplossing;

 • Steigerbouw Groesbeek
 • Steigerbouw Nijmegen
 • Steigerbouw Malden
 • Steigerbouw Arnhem
 • Steigerbouw Elst
 • Steigerbouw Wijchen
 • Steigerbouw Gennep
 • Steigerbouw Millingen aan de Rijn
 • Steigerbouw Venray
 • Steigerbouw Boxmeer
 • Steigerbouw Beuningen

Ook als u zich buiten deze regio bevindt kunnen wij u gewoon van dienst zijn. Neem gerust contact met ons op.  U kunt ook onze facebook site bekijken