Werkwijze

Werkwijze steigerbouw Groesbeek b.v.

Bent op zoek naar een steiger? Dan bent u bij Steigerbouw Groesbeek b.v. aan het juiste adres!

Wij leveren diverse steigers zoals gevelsteigers, rolsteigers, daksteigers, trappentorens en loopbruggen tegen een eerlijke betaalbare prijs.

U kunt bij ons een offerte aanvragen per mail of op het contactformulier op onze website. Na aanleiding van uw offerte aanvraag kijken wij of het nodig is om op locatie langs te komen. In veel gevallen is dit niet nodig en kunnen wij al gelijk een geheel vrijblijvende offerte uitbrengen. 

Heeft u geen internet of computer dan kunt u ons uiteraard ook gewoon bellen.

Geef altijd duidelijk aan wat de werkzaamheden zijn die u gaat uitvoeren. Hier door kunnen wij makkelijk met u me denken om zo voor elke klus een veilig geschikt steiger te monteren.

Wij zullen altijd binnen twee werkdagen na de aanvraag een vrijblijvende offerte opmaken en toesturen. Wanneer wij op deze offerte van u een akkoord ontvangen kunnen wij de werkzaamheden inplannen op een datum die voor u het beste uit komt. 

Onze offertes en locatie bezoeken zijn bij ons altijd geheel vrijblijvend en gratis.

Onze gevel\renovatie steigers van Layher worden altijd door onze ervaren en gecertificeerde bouwers Veilig op locatie geleverd, gemonteerd, gekeurd en weer gedemonteerd. Deze steigers kunt u niet zelf bouwen, verplaatsen of verbouwen.

Rolsteigers op een aangepaste aanhanger zijn bij ons door u zelf af te halen, deze zijn er om zelf te bouwen en te verplaatsen rond uw woning. Het door ons laten leveren, monteren en demonteren van onze rolsteigers is uiteraard ook mogelijk. Vraag ons gerust om een geheel vrijblijvende offerte hier voor.

Heldere afspraken

Communicatie staat bij Steigerbouw Groesbeek b.v. hoog in het vaandel. Wij luisteren naar de wensen van onze klanten en zorgen dat het hele proces rondom de verhuur van de steigers flexibel voor u verloopt. Wij komen altijd onze afspraken duidelijk na.

Het transport van het steigermateriaal verzorgen wij met eigen vervoer. zo dat alles netjes en op tijd op de juiste locatie wordt afgeleverd. Waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken op lange vertragingen of onzekere levertijden.

Steigerbouw Groesbeek b.v. werkt met de steigers van Layher Blitz, de grootste en de beste fabrikant van gevelsteigers binnen Europa. Wij kennen de steigers van Layher door en door. 

 

Regio's waar wij actief zijn

Voor elke regio leveren wij de juiste steigerbouw oplossing;

 • Steigerbouw Groesbeek
 • Steigerbouw Nijmegen
 • Steigerbouw Malden
 • Steigerbouw Arnhem
 • Steigerbouw Elst
 • Steigerbouw Wijchen
 • Steigerbouw Gennep
 • Steigerbouw Millingen aan de Rijn
 • Steigerbouw Venray
 • Steigerbouw Boxmeer
 • Steigerbouw Beuningen

Ook als u zich buiten deze regio bevindt kunnen wij u gewoon van dienst zijn. Neem gerust contact met ons op.  U kunt ook onze facebook site bekijken